Persoonlijke marketingprofessionals

Transparante communicatie

Betaalbare Kwaliteit

Social Media adverteren - Traffic Motivators

Facebook & Instagram adverteren

De mogelijkheden met het adverteren in Facebook en Instagram zijn enorm. Facebook en Instagram adverteren wordt gebruikt om zowel consumenten als de zakelijke doelgroep te bereiken. Binnen deze kanalen zijn meerdere targetingopties mogelijk om jouw doelgroep te specificeren op basis van geografie, demografie, (business)interesses en functies. Facebook en Instagram zijn uitermate geschikt voor het opbouwen van engagement en om directe sales te verhogen.

De social media advertentie campagnes worden beheerd door onze marketeers om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Samen naar de online marketingtop? Neem dan direct contact op met Traffic Motivators.

Onze pakketten

De voordelen op een rijtje:

Eigen doelgroep kan zeer specifiek worden samengesteld

Campagnes inzetbaar voor B2C en B2B

Kosten zijn relatief laag

Jorg Traffic Motivators

Waarom Facebook & Instagram adverteren voor jouw bedrijf?

Met advertenties op social media kun je op een eenvoudige manier meer bezoekers naar je website trekken, waardoor er meer conversies plaatsvinden. Daarnaast heeft social media een groot bereik en is het eenvoudig om precies die doelgroep te bereiken die je wilt bereiken. Social advertising bevat namelijk zeer uitgebreide targeting mogelijkheden. Ook vergroot je door middel van social adverteren je online naamsbekendheid en vindbaarheid!

Onze werkwijze?

Voordat wordt gestart met adverteren binnen Facebook en/ of Instagram dient de campagne opgebouwd te worden. Voor het adverteren in Facebook en Instagram gebruiken we Facebook Bedrijfsmanager. Wij bepalen aan de hand van de doelgroepen de campagnestructuur. Daarnaast zorgen we voor opgemaakte advertentieteksten en creëren we individuele bannersets. Om de campagnes goed te kunnen analyseren en waar nodig bij te sturen, leggen we tevens een koppeling met de website/webshop. Succes is hierdoor gegarandeerd!

Facebook en Instagram adverteren - Traffic Motivators

Facebook & Instagram partner

Door onze ruime ervaring met het adverteren in Facebook en Instagram hebben we met enige regelmaat (spar)sessies met accountstrategen van Facebook. Tijdens deze  gesprekken wordt ingezoomd op adverteeraccounts en bekijken wij samen met de accountstrateeg waar ruimte is voor verdere groei. Hierdoor kunnen wij maximaal rendement behalen binnen de platformen van Facebook en Instagram.  

Cases

Successen behalen we samen
Case Mach3Builders - Traffic Motivators

Case Mach3Builders

Mach3Builders ontwikkelt verschillende webbased oplossingen voor creatieve bureaus.

Case MostModels.com - Traffic Motivators

Case Most-Models.com

Most-Models.com is met haar webshop de grootste modelbouw specialist van Nederland.

Case Tramag - Traffic Motivators

Case Tramag

Tramag realiseert bedrijfsinrichtingen en verkoopt haar producten via de webshop.

Ons Marketing Motivation Model

Traffic Motivators werkt dagelijks volgens het eigen ontwikkelde Marketing Motivation model dat bestaat uit vier fasen. Met dit model brengen we in beeld waar de klant behoefte aan heeft tijdens de customer journey waarbij we inspelen op de meest geschikte online marketingkanalen. De fasen bestaan uit:

Expose: Laat je zien t.b.v. merkbekendheid.

Tempt: Wees inspirerend en verleidelijk en speel in op de overwegingsfase. 

Win: Verzamel leads, offerte-aanvragen of stuur op verkopen.

Care: Blijf in contact met de doelgroep.

Marketing Motivation Model - Traffic Motivators
Contact opnemen - Traffic Motivators
Aan de slag met Facebook & Instagram adverteren?

Ben je op zoek naar Facebook en Instagram specialisten? Traffic Motivators zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed zichtbaar is binnen de gewenste kanalen. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.