Persoonlijke marketingprofessionals

Transparante communicatie

Betaalbare Kwaliteit

Pinterest adverteren Traffic Motivators

Google Shopping

Heb jij een webshop en wil je zichtbaarheid creëren bij de doelgroep die op zoek is naar jouw product? Google Shopping is het kanaal om goed onder de aandacht te komen bij de warme doelgroep. Jouw product wordt op het juiste moment en op de juiste plaats vertoond. Google Shopping zorgt voor directe sales.

Onze marketeers hebben veel ervaring met Google Shopping en samen met jou gaan we voor het behalen van een zo hoog mogelijk rendement. Samen naar de online marketingtop? Neem dan direct contact op met Traffic Motivators.

De voordelen op een rijtje:

Eenvoudig bereiken van specifieke productzoekers

Maximaal rendement door directe sales

Controle over het mediabudget

Jorg Traffic Motivators

Waarom Google Shopping voor jouw bedrijf?

Google Shopping is effectief in meerdere fasen van het aankoopproces. Door op het juiste moment aanwezig te zijn met relevante producten uit jouw webshop wordt er online rendement behaald. Met Google Shopping vergroot je tegen een relatief laag budget je bereik, vindbaarheid, sales én is er controle over het mediabudget.

Onze werkwijze?

In de opbouw van de campagne gaan we allereerst aan de slag met de opzet van de productfeed. Dit is de motor van de campagne. De productfeed is een bestand van alle producten, die van de webshop aan het Google Merchant Center wordt gekoppeld. De automatische feed zorgt ervoor dat voorraad en prijzen uit de webshop altijd actueel is en in Google terecht komt. Tijdens de campagnes zorgen we voor maandelijkse optimalisaties, evaluaties en rapportages.

Google Shopping - Traffic Motivators

Google Partner

Traffic Motivators is officiële Google Partner. Wij laten hierbij zien dat onze specialisten voldoen aan de juiste online marketingkennis en voldoen aan de benodigde certificeringen. Daarnaast beschikken wij voor vele klanten over Google accountmanagers waarbij support wordt verleend om maximaal rendement uit klantaccounts te verkrijgen. Als partner van Google kunnen wij het rendement uit shopping campagnes maximaal benutten.

Google Partner Badge - Traffic Motivators

Cases

Successen behalen we samen
Case Mach3Builders - Traffic Motivators

Case Mach3Builders

Mach3Builders ontwikkelt verschillende webbased oplossingen voor creatieve bureaus.

Case MostModels.com - Traffic Motivators

Case Most-Models.com

Most-Models.com is met haar webshop de grootste modelbouw specialist van Nederland.

Case Tramag - Traffic Motivators

Case Tramag

Tramag realiseert bedrijfsinrichtingen en verkoopt haar producten via de webshop.

Ons Marketing Motivation Model

Traffic Motivators werkt dagelijks volgens het eigen ontwikkelde Marketing Motivation model dat bestaat uit vier fasen. Met dit model brengen we in beeld waar de klant behoefte aan heeft tijdens de customer journey waarbij we inspelen op de meest geschikte online marketingkanalen. De fasen bestaan uit:

Expose: Laat je zien t.b.v. merkbekendheid.

Tempt: Wees inspirerend en verleidelijk en speel in op de overwegingsfase. 

Win: Verzamel leads, offerte-aanvragen of stuur op verkopen.

Care: Blijf in contact met de doelgroep.

Marketing Motivation Model - Traffic Motivators
Contact opnemen - Traffic Motivators
Aan de slag met Google Shopping?

Ben je op zoek naar een specialist op gebied van Google Shopping? Traffic Motivators zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed vindbaar is in de zoekmachines. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.