Persoonlijke marketingprofessionals

Transparante communicatie

Betaalbare Kwaliteit

LinkedIn adverteren Traffic Motivators

LinkedIn adverteren

Op LinkedIn bevinden zich vooral bedrijven en relaties om producten, diensten en kennis te delen. Vanwege de zakelijke achtergrond van het platform worden B2B doelgroepen en professionals bereikt die je kunt targetten op functies, ervaring, opleidingsniveau en bijvoorbeeld branche. Het adverteren in LinkedIn zorgt voor een grotere naamsbekendheid van jouw bedrijf binnen je eigen doelgroep.

De LinkedIn advertentie campagnes worden beheerd door onze marketeers om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Samen naar de top? Neem dan direct contact op met Traffic Motivators.

Onze pakketten

De voordelen op een rijtje:

Groot bereik binnen je zakelijke doelgroep(en)

Eenvoudig adverteren op gewenste locaties

Waardevolle leads

Jorg Traffic Motivators

Waarom LinkedIn adverteren voor jouw bedrijf?

Met advertenties op LinkedIn kun je op een eenvoudige manier meer bezoekers naar je website trekken, waardoor er meer waardevolle leads binnengehaald kunnen worden. Daarnaast heeft LinkedIn een groot bereik en is het eenvoudig om precies die doelgroep te bereiken die je wilt bereiken. Social advertising bevat namelijk zeer uitgebreide targeting mogelijkheden. Ook vergroot je door middel van LinkedIn adverteren je online naamsbekendheid en vindbaarheid!

Onze werkwijze?

Voor het adverteren in LinkedIn maken wij gebruik van LinkedIn Campaign Manager. Wij bepalen aan de hand van de doelgroepen de campagnestructuur. Daarnaast zorgen we voor opgemaakte advertentieteksten en creëren we individuele bannersets welke bestaan uit afbeeldingen of video. Om de campagne goed te kunnen analyseren en waar nodig bij te sturen, maken we tevens een koppeling met Google Analytics. Succes is hierdoor gegarandeerd!

LinkedIn adverteren Traffic Motivators

LinkedIn consultancy

Door onze ruime ervaring met het adverteren in LinkedIn hebben we met enige regelmaat (spar)sessies met LinkedIn accountstrategen. Tijdens deze  gesprekken wordt ingezoomd op adverteeraccounts en bekijken wij samen met de accountstrateeg waar ruimte is voor verdere groei. Hierdoor kunnen wij maximaal rendement behalen binnen het LinkedIn platform.  

Cases

Successen behalen we samen
Case Mach3Builders - Traffic Motivators

Case Mach3Builders

Mach3Builders ontwikkelt verschillende webbased oplossingen voor creatieve bureaus.

Case MostModels.com - Traffic Motivators

Case Most-Models.com

Most-Models.com is met haar webshop de grootste modelbouw specialist van Nederland.

Case Tramag - Traffic Motivators

Case Tramag

Tramag realiseert bedrijfsinrichtingen en verkoopt haar producten via de webshop.

Ons Marketing Motivation Model

Traffic Motivators werkt dagelijks volgens het eigen ontwikkelde Marketing Motivation model dat bestaat uit vier fasen. Met dit model brengen we in beeld waar de klant behoefte aan heeft tijdens de customer journey waarbij we inspelen op de meest geschikte online marketingkanalen. De fasen bestaan uit:

Expose: Laat je zien t.b.v. merkbekendheid.

Tempt: Wees inspirerend en verleidelijk en speel in op de overwegingsfase. 

Win: Verzamel leads, offerte-aanvragen of stuur op verkopen.

Care: Blijf in contact met de doelgroep.

Marketing Motivation Model - Traffic Motivators
Contact opnemen - Traffic Motivators
Aan de slag met LinkedIn adverteren?

Ben je op zoek naar LinkedIn specialisten? Traffic Motivators zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed zichtbaar is binnen de gewenste doelgroep. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.