Persoonlijke marketingprofessionals

Transparante communicatie

Betaalbare Kwaliteit

Remarketing Traffic Motivators

Remarketing (Retargeting)

Remarketing is de manier om een (potentiële) klant te herinneren aan een eerder website bezoek. Met remarketing benader je namelijk bezoekers die jouw website al eerder bezocht hebben door middel van gerichte beeld-, tekst-, of videoadvertenties. Hierdoor verhoog je het rendement en zorg je ervoor dat bezoekers je website niet snel zullen vergeten. Met het juiste budget en een goed opgezette campagne wordt een hogere Return of Investment gecreëerd.

Remarketing wordt beheerd door onze specialisten om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Samen naar de top? Neem dan direct contact op met Traffic Motivators.

De voordelen op een rijtje:

Remarketing advertenties leveren een hogere winst op

Grotere naamsbekendheid

Effectief inspelen op het gedrag van je online bezoekers

Jorg Traffic Motivators

Waarom remarketing voor jouw bedrijf?

Remarketing wordt ook wel retargeting genoemd. Met remarketing worden eerdere websitebezoekers opnieuw benaderd door een ad te tonen op externe websites of apps. Het is een gerichte manier van adverteren, gerichter dan bijvoorbeeld adverteren in de zoekmachines. Dit komt omdat door het gebruik van cookies eerdere websitebezoekers opnieuw benaderd kunnen worden. Remarketing kan ingezet worden met het Google Display Netwerk. Door remarketing in te zetten, herinner je de bezoeker aan zijn eerdere bezoek. Hiermee wordt de kans groter dat hij tot conversie over gaat waardoor uiteindelijk een hogere Return of Investment gecreëerd kan worden (ROI).

Onze werkwijze?

Van opbouw tot evaluatie hanteren wij een vaste werkwijze waarin transparantie en onderling contact centraal staat. Wij verzorgen in het Google Ads platform de campagnestructuur, advertentie opmaak, leggen een koppeling met de website en zorgen dat Google Analytics netjes wordt ingericht. Tijdens de campagnes zorgen we voor terugkerende optimalisaties met maandelijkse evaluaties en rapportages.

Google Partner diensten - Traffic Motivators

Google Partner

Traffic Motivators is officiële Google Partner. Wij laten hierbij zien dat onze specialisten voldoen aan de juiste online marketingkennis en voldoen aan de benodigde certificeringen. Daarnaast beschikken wij voor vele klanten over Google accountmanagers waarbij support wordt verleend om maximaal rendement uit klantaccounts te verkrijgen. Als partner van Google kunnen wij het rendement uit adverteercampagnes maximaal benutten.

Google Partner Badge - Traffic Motivators

Cases

Successen behalen we samen
Case Mach3Builders - Traffic Motivators

Case Mach3Builders

Mach3Builders ontwikkelt verschillende webbased oplossingen voor creatieve bureaus.

Case MostModels.com - Traffic Motivators

Case Most-Models.com

Most-Models.com is met haar webshop de grootste modelbouw specialist van Nederland.

Case Tramag - Traffic Motivators

Case Tramag

Tramag realiseert bedrijfsinrichtingen en verkoopt haar producten via de webshop.

Ons Marketing Motivation Model

Traffic Motivators werkt dagelijks volgens het eigen ontwikkelde Marketing Motivation model dat bestaat uit vier fasen. Met dit model brengen we in beeld waar de klant behoefte aan heeft tijdens de customer journey waarbij we inspelen op de meest geschikte online marketingkanalen. De fasen bestaan uit:

Expose: Laat je zien t.b.v. merkbekendheid.

Tempt: Wees inspirerend en verleidelijk en speel in op de overwegingsfase. 

Win: Verzamel leads, offerte-aanvragen of stuur op verkopen.

Care: Blijf in contact met de doelgroep.

Marketing Motivation Model - Traffic Motivators
Contact opnemen - Traffic Motivators
Aan de slag met Remarketing?

Ben je op zoek naar een specialist op gebied van remarketing? Traffic Motivators zorgt ervoor dat je klant jouw bedrijf opnieuw weet te vinden. Wij zorgen dus voor herhaalbezoek! Neem direct contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.