Persoonlijke marketingprofessionals

Transparante communicatie

Betaalbare Kwaliteit

YouTube adverteren - Traffic Motivators

YouTube adverteren

YouTube is na Google de grootste zoekmachine met maandelijks 2 miljard gebruikers. Vrijwel iedereen is bekend met dit platform dat enorm veel kanalen, views en abonnees bevat. Binnen YouTube kan jouw doelgroep eenvoudig bereikt worden. Video is een krachtige vorm van adverteren door interactieve mogelijkheden onder de aandacht te brengen bij de eigen doelgroep en op het juiste moment.

De campagnes worden beheerd door onze marketeers om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Samen naar de online marketingtop? Neem dan direct contact op met Traffic Motivators.

De voordelen op een rijtje:

Creëert zichtbaarheid in elke fase van de customer journey

Groot bereik van lage kosten

Doelgroepgerichte benadering

Jorg Traffic Motivators

Waarom YouTube adverteren voor jouw bedrijf?

Op YouTube vinden kijkers steeds meer video's die interessant en gevarieerd zijn, waarbij wordt gestuurd op persoonlijke interesses. Dit geldt ook voor videoadvertenties. Kijkers zeggen dat ze drie keer meer aandacht besteden aan advertenties die voor hen relevant zijn, vergeleken met advertenties die op een algemeen publiek gericht zijn. De woonkamer, waar ooit alleen werd gelezen en televisie werd gekeken, is nu het snelstgroeiende platform voor YouTube. 

Onze Werkwijze?

Van opbouw tot evaluatie hanteren wij een vaste werkwijze waarin transparantie en onderling contact centraal staan. Wij verzorgen in het Google Ads platform de campagnestructuur, advertentie opmaak, leggen een koppeling met de website en zorgen dat Google Analytics netjes wordt ingericht. Tijdens de campagnes zorgen we voor terugkerende optimalisaties met maandelijkse evaluaties en rapportages.

Google Partner

Traffic Motivators is officiële Google Partner. Wij laten hierbij zien dat onze specialisten voldoen aan de juiste online marketingkennis en voldoen aan de benodigde certificeringen. Daarnaast beschikken wij voor vele klanten over Google accountmanagers waarbij support wordt verleend om maximaal rendement uit klantaccounts te verkrijgen. Als partner van Google kunnen wij het rendement uit adverteercampagnes maximaal benutten.

Google Partner Badge - Traffic Motivators

Cases

Successen behalen we samen
Case Mach3Builders - Traffic Motivators

Case Mach3Builders

Mach3Builders ontwikkelt verschillende webbased oplossingen voor creatieve bureaus.

Case MostModels.com - Traffic Motivators

Case Most-Models.com

Most-Models.com is met haar webshop de grootste modelbouw specialist van Nederland.

Case Tramag - Traffic Motivators

Case Tramag

Tramag realiseert bedrijfsinrichtingen en verkoopt haar producten via de webshop.

Ons Marketing Motivation Model

Traffic Motivators werkt dagelijks volgens het eigen ontwikkelde Marketing Motivation model dat bestaat uit vier fasen. Met dit model brengen we in beeld waar de klant behoefte aan heeft tijdens de customer journey waarbij we inspelen op de meest geschikte online marketingkanalen. De fasen bestaan uit:

Expose: Laat je zien t.b.v. merkbekendheid.

Tempt: Wees inspirerend en verleidelijk en speel in op de overwegingsfase. 

Win: Verzamel leads, offerte-aanvragen of stuur op verkopen.

Care: Blijf in contact met de doelgroep.

Marketing Motivation Model - Traffic Motivators
Contact opnemen - Traffic Motivators
Aan de slag met YouTube adverteren?

Ben je op zoek naar een specialist op gebied van YouTube adverteren? Traffic Motivators zorgt ervoor dat jouw bedrijf maximaal rendement behaald met de eigen website/webshop. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.