• Persoonlijke marketingprofessionals
  • Transparante communicatie
  • Betaalbare Kwaliteit

YouTube adverteren

Creëer eenvoudig een enorm bereik

Jouw bezoekers benaderen met video content?

Wil je je jouw bezoekers op een andere manier benaderen? Denk dan aan YouTube adverteren! Met YouTube adverteren kan je inspelen op nieuwe klanten maar ook klanten benaderen die al bekend zijn met je bedrijf. Door inzet van dit marketingmiddel speel je in op de fasen Expose en Tempt uit de customer journey van je klant.    

Online adverteren met video neemt steeds vaker de plaats in van de traditionele videocommercials op TV. Via adverteren op YouTube  bereik je gemakkelijk, en tegen relatief lage kosten, jouw eigen doelgroep op het juiste moment. 

YouTube adverteren is inzetbaar om nieuwe klanten naar jouw online kanaal trekken of juist voor potentiële klanten die eerder in contact zijn gekomen met je bedrijf. Daarnaast kan YouTube ook ingezet worden voor storytelling van je bedrijf. Laat zien wat je wilt vertellen! 

Door segmentering kun je personen targetten op bijvoorbeeld verschillende interessegebieden, zoekgedrag en demografische gegevens. Daarnaast kan je jouw klant ook targetten wanneer men jou al volgt, zich abonneert op jouw YouTube account, een video ‘liked’/reageert of een video (gedeeltelijk) heeft bekeken.

De mogelijkheden met YouTube adverteren zijn eindeloos, van lokaal tot internationaal. En je hoeft alleen te betalen aan YouTube wanneer klanten interesse tonen.

De specialisten van Traffic Motivators informeren je graag verder over het adverteren met YouTube.

Samen koffie drinken?

Onze Strategie

Door inzet van online diensten kan jouw doelgroep bereikt worden op verschillende momenten tijdens de klantreis. Traffic Motivators werkt dagelijks met het eigen ontwikkelde Marketing Motivation model. Lees hier meer.

Contactformulier

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie, interesse in één van onze online diensten of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!