• Persoonlijke marketingprofessionals
  • Transparante communicatie
  • Betaalbare Kwaliteit
Pakket Virtual

INCLUSIEF INTERACTIEVE TOUCHPOINTS!

Breng de volledige beleving van je showroom of winkel bij de mensen thuis! Met het Virtual pakket wordt er een 360 graden tour gemaakt met diverse interactieve touchpoints. Klanten kunnen vanuit hun luie stoel een verkoper aanspreken of direct een offerte aanvragen!

Eenmalige investering  995 ,- excl. btw

Virtual

Dit pakket bestaat uit:

  • Alle onderdelen uit het Basic pakket
  • Alle onderdelen uit het Connect pakket
  • Virtuele tour door de showroom die wij op jouw website en op Google plaatsen. In deze tour zitten diverse interactieve touchpoints voor een optimaal rendement.

Direct het pakket aanvragen

WAAR KUNNEN WE JE NOG MEER MEE HELPEN?

Onze motivators staan voor je klaar!

IK WIL BETER ONLINE

GEVONDEN WORDEN

EEN HOGE RANKING IN DE ZOEKMACHINES

Consumenten oriënteren zich nu meer dan ooit online. Superbelangrijk dus om jouw SEO op orde te hebben! We zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertising (SEA). Hiermee ben en blijf je dus online goed zichtbaar voor jouw klanten in de zoekmachines.


Meer weten over SEO, zoekmachines en online marketing?

IK WIL GRAAG

ONLINE VERKOPEN

EEN WEBSITE OF WEBSHOP LATEN MAKEN

De social distancing kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf floreert of juist tegen de muur loopt. Komt jouw doelgroep nu moeilijk in contact met jouw bedrijf, product of dienst? Een gebruiksvriendelijke website of webshop die goed gevonden wordt, biedt dan zeker uitkomst! Ons zusterbedrijf Web Motivators adviseert je graag wat voor jou de beste oplossingen zijn.

Meer weten over onze websites en webshops?

ONZE ANDERE

PAKKETTEN

Het zijn momenteel onzekere tijden voor ondernemers. Daarom willen we jou, als onze mede-ondernemer, graag helpen om actief te anticiperen op de huidige situatie in Nederland. Naast het pakket Virtual bieden we ook nog 2 andere pakketten. Bekijk ze hier.

Basic

Jouw klanten doeltreffend informeren op je website over de maatregelen van jouw bedrijf.

Inclusief chatfunctie
250 ,- excl. btw

Connect

Geef jouw klanten de kans om veilig jouw winkel te bezoeken. Nooit dubbele afspraken en inclusief een actievoorstel op maat.

Inclusief reserveringsmodule
450 ,- excl. btw