• Persoonlijke marketingprofessionals
  • Transparante communicatie
  • Betaalbare Kwaliteit

Cases

Traffic Motivators werkt voor vele MKB klanten in verschillende branches. Op deze pagina zijn enkele interessante cases uitgewerkt waarin duidelijk wordt wat onze mogelijkheden zijn met online marketing. Laat je (ook) inspireren en ga samen met ons voor maximaal online rendement!

Case Ruitershop Boxmeer

Voor Ruitershop Boxmeer maken wij gebruik van diverse online marketingkanalen. Door de inzet van verschillende kanalen is Ruitershop Boxmeer tijdens de gehele customer journey zichtbaar. Voordat we helemaal losgingen is allereerst is de webshop geoptimaliseerd, door onze partner Web Motivators. Waarom? Voor aanvang van een campagne checken wij altijd of de website of webshop voldoende geoptimaliseerd is. Wij gaan namelijk voor het behalen van maximaal rendement.

Case Mach3Builders

Marketingdiensten die wij inzetten voor onze webpartner Mach3Builders zijn uiteenlopend en toegespitst op een specifieke b2b markt. Om de klant van Mach3Builders te bereiken is tijdens de opstartfase gebruik gemaakt van Display adverteren en Google Ads. Omdat Display Adverteren niet het gewenste resultaat opleverde (voor deze klant) hebben wij dit kanaal vervangen door LinkedIn adverteren. Wij denken namelijk graag mee met de klant. We kunnen eenvoudig schuiven in de inzet van diensten en werken niet met vaste contracten.

Case Tramag

Tramag realiseert bedrijfsinrichtingen en verkoopt producten via haar eigen webshop in zowel Nederland als Belgie. Op de website is van alles te vinden op het gebied van werkplaatsen, magazijninrichtingen en intern transport. Voor Tramag zetten wij de diensten Zoekmachine adverteren, Market Places, Zoekmachine optimalisatie en Conversie optimalisatie in. Optimalisaties voeren wij door op ons eigen kantoor in Zaltbommel en daarnaast werken we een dag per maand op locatie van de klant.

Contactformulier

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie, interesse in één van onze online diensten of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!