Persoonlijke marketingprofessionals

Transparante communicatie

Betaalbare Kwaliteit

Zoekmachine adverteren - Traffic Motivators

Zoekmachine adverteren | SEA

Zoekmachine adverteren oftewel Search Engine Advertising is het middel om jouw doelgroep te bereiken op het moment dat de intentie het hoogst is. Hiermee ontvang je snel relevante website bezoekers op jouw website. Met het juiste budget en een goed opgezette campagne staan topposities in Google en Bing om de hoek.

Onze pakketten

De campagnes worden beheerd door onze marketeers om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Samen naar de online marketingtop? Neem dan direct contact op met Traffic Motivators.

De voordelen op een rijtje:

Specifieke targeting mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken

Snel resultaat door direct verkeer naar de website

Controle over het mediabudget

Jorg Traffic Motivators

Waarom zoekmachine adverteren voor jouw bedrijf?

Wil jij snel resultaat en direct bovenaan staan in de zoekmachine van Google en Bing? Zoekmachine adverteren is effectief in meerdere fasen van het beslissingsproces. Door op het juiste moment aanwezig te zijn op de relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf wordt er online rendement behaald. Hierdoor vergroot je je bereik, relevantie, vindbaarheid én is er controle over het mediabudget.

Onze werkwijze?

Van opbouw tot evaluatie hanteren wij een vaste werkwijze waarin transparantie en onderling contact centraal staat. Wij verzorgen binnen de interface van Google Ads voor de juiste campagnestructuur, advertentie opmaak, leggen een koppeling met de website en zorgen dat Google Analytics netjes wordt ingericht. Tijdens de campagnes zorgen we voor terugkerende optimalisaties met maandelijkse evaluaties en rapportages.

Google Partner diensten - Traffic Motivators

Google Partner

Traffic Motivators is officiële Google Partner. Wij laten hierbij zien dat onze specialisten voldoen aan de juiste online marketingkennis en voldoen aan de benodigde certificeringen. Daarnaast beschikken wij voor vele klanten over Google accountmanagers waarbij support wordt verleend om maximaal rendement uit klantaccounts te verkrijgen. Als partner van Google kunnen wij het rendement uit adverteercampagnes maximaal benutten.

Google Partner Badge - Traffic Motivators

Cases

Successen behalen we samen
Case Mach3Builders - Traffic Motivators

Case Mach3Builders

Mach3Builders ontwikkelt verschillende webbased oplossingen voor creatieve bureaus.

Case MostModels.com - Traffic Motivators

Case Most-Models.com

Most-Models.com is met haar webshop de grootste modelbouw specialist van Nederland.

Case Tramag - Traffic Motivators

Case Tramag

Tramag realiseert bedrijfsinrichtingen en verkoopt haar producten via de webshop.

Ons Marketing Motivation Model

Traffic Motivators werkt dagelijks volgens het eigen ontwikkelde Marketing Motivation model dat bestaat uit vier fasen. Met dit model brengen we in beeld waar de klant behoefte aan heeft tijdens de customer journey waarbij we inspelen op de meest geschikte online marketingkanalen. De fasen bestaan uit:

Expose: Laat je zien t.b.v. merkbekendheid.

Tempt: Wees inspirerend en verleidelijk en speel in op de overwegingsfase. 

Win: Verzamel leads, offerte-aanvragen of stuur op verkopen.

Care: Blijf in contact met de doelgroep.

Marketing Motivation Model - Traffic Motivators
Contact opnemen - Traffic Motivators
Aan de slag met Zoekmachine adverteren?

Ben je op zoek naar een specialist op gebied van zoekmachine adverteren ofwel SEA? Traffic Motivators zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed vindbaar is in de zoekmachines. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.