• Persoonlijke marketingprofessionals
  • Transparante communicatie
  • Betaalbare Kwaliteit

Remarketing (retargeting)

Opnieuw in contact met je potentiële klant

Jouw bezoeker herinneren aan zijn eerdere bezoek?

Met Remarketing benader je bezoekers die jouw website al eerder hebben bezocht met gerichte beeld-, tekst- of videoadvertenties. Remarketing kan eigenlijk niet ontbreken in je online marketingstrategie, waarbij je inspeelt op de fasen Tempt en Win uit de customer journey van je klant.    

Waarom Remarketing?
Op veruit de meeste websites converteert bij het eerste bezoek maar een zeer klein percentage van de websitebezoekers. Door remarketing in te zetten, herinner jij je bezoeker aan zijn behoefte, actie of eerdere bezoek.

Traffic Motivators werkt met verschillende retargeting methodes. Eén van de bekendste retargeting methodes is Google Ads remarketing. Met behulp van een Google Ads-tag voor remarketing wordt inzicht verkregen in eerdere websitebezoekers. Deze bezoekers kunnen opnieuw benaderd worden met beeld- en tekstadvertenties die worden vertoond in het Google Display Netwerk (GDN). 

Retargeting is ook mogelijk door inzet van video advertenties. Zie ook onze online dienst YouTube adverteren.

Interesse in Retargeting? Wij informeren je graag verder!

Samen koffie drinken?

Onze Strategie

Door inzet van online diensten kan jouw doelgroep bereikt worden op verschillende momenten tijdens de klantreis. Traffic Motivators werkt dagelijks met het eigen ontwikkelde Marketing Motivation model. Lees hier meer.

Contactformulier

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie, interesse in één van onze online diensten of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!