• Persoonlijke marketingprofessionals
  • Transparante communicatie
  • Betaalbare Kwaliteit

Display adverteren

Vergroot je bekendheid

Voordelig een groot bereik creëeren binnen jouw branche?

Door inzet van Display adverteren maak je met visueel aantrekkelijke bannersets reclame op externe websites, apps en andere applicaties en realiseer je voor relatief lage kosten een enorm online bereik. Met Display adverteren wordt ingespeeld op de fasen Expose en Tempt uit de customer journey van je klant. 

Het doel van Display adverteren is om je doelgroep op het juiste moment te bereiken met de juiste boodschap. Naast de eigen zoekmachine bezit Google een netwerk van miljoenen websites, video’s en applicaties, in het Google Display Netwerk.

Via Display adverteren kan je jouw doelgroep gericht benaderen op externe websites en apps. Bereik de doelgroep uit specifieke interessegebieden en branches of bereik bezoekers die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Ook kan je targeten op demografische gegevens. Display adverteren is lokaal inzetbaar voor jouw bedrijf. 

Wanneer je bezoekers wilt benaderen die al eerder op je website zijn geweest, maak je gebruik van Remarketing. Middels deze online dienst kan herhaalbezoek worden gecreëerd.  

Interesse in Display adverteren? Wij informeren je graag verder!

Samen koffie drinken?

Onze Strategie

Door inzet van online diensten kan jouw doelgroep bereikt worden op verschillende momenten tijdens de klantreis. Traffic Motivators werkt dagelijks met het eigen ontwikkelde Marketing Motivation model. Lees hier meer.

Contactformulier

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie, interesse in één van onze online diensten of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!