Persoonlijke marketingprofessionals

Transparante communicatie

Betaalbare Kwaliteit

Display Adverteren - Traffic Motivators

Display adverteren

Display adverteren is het adverteren met visuele content op externe websites, apps en andere applicaties. Hiermee kunnen nieuwe doelgroepen worden bereikt of is het mogelijk om je doelgroep nogmaals te bereiken (remarketing). Met de inzet van video, dynamische- en/of rich media banners bereiken we jouw doelgroep door de verschillende fases in de customer journey. Display advertising is het ideale middel om effectieve content op het ideale moment aan de gewenste doelgroep te tonen. Ofwel; je zet jouw merk of product op het juiste moment in de schijnwerpers bij de doelgroep en vergroot hierbij de naamsbekendheid.

Met het juiste budget en een goed opgezette campagne kan relatief snel rendement worden behaald. Samen naar de top? Neem dan direct contact op met Traffic Motivators.

De voordelen op een rijtje:

Creëert zichtbaarheid in elke fase van de customer journey

Een enorm bereik voor relatief lage kosten

Gerichte targeting

Jorg Traffic Motivators

Waarom display adverteren voor jouw bedrijf?

Via display adverteren is het mogelijk om gebruik te maken van targeting data zoals; zoekintentie, socio-demografische kenmerken, interessegebieden, intent data, geografie en device. Hierdoor kan de gewenste doelgroep specifiek worden benaderd. Het voordeel hierbij is dat er impactvolle content kan worden vertoond met interactieve elementen, zodat de doelgroep wordt overgehaald tot een website bezoek.

Onze werkwijze?

Van opbouw tot evaluatie hanteren wij een vaste werkwijze waarin transparantie en onderling contact centraal staan. Wij verzorgen in het Google Ads platform de advertentie opmaak, leggen een koppeling met de website en zorgen dat Google Analytics netjes wordt ingericht. Tijdens de campagnes zorgen we voor terugkerende optimalisaties met maandelijkse evaluaties en rapportages.

Google Partner diensten - Traffic Motivators

Google Partner

Traffic Motivators is officiële Google Partner. Wij laten hierbij zien dat onze specialisten voldoen aan de juiste online marketingkennis en voldoen aan de benodigde certificeringen. Daarnaast beschikken wij voor vele klanten over Google accountmanagers waarbij support wordt verleend om maximaal rendement uit klantaccounts te verkrijgen. Als partner van Google kunnen wij het rendement uit adverteercampagnes maximaal benutten.

Google Partner Badge - Traffic Motivators

Cases

Successen behalen we samen
Case Mach3Builders - Traffic Motivators

Case Mach3Builders

Mach3Builders ontwikkelt verschillende webbased oplossingen voor creatieve bureaus.

Case MostModels.com - Traffic Motivators

Case Most-Models.com

Most-Models.com is met haar webshop de grootste modelbouw specialist van Nederland.

Case Tramag - Traffic Motivators

Case Tramag

Tramag realiseert bedrijfsinrichtingen en verkoopt haar producten via de webshop.

Ons Marketing Motivation Model

Traffic Motivators werkt dagelijks volgens het eigen ontwikkelde Marketing Motivation model dat bestaat uit vier fasen. Met dit model brengen we in beeld waar de klant behoefte aan heeft tijdens de customer journey waarbij we inspelen op de meest geschikte online marketingkanalen. De fasen bestaan uit:

Expose: Laat je zien t.b.v. merkbekendheid.

Tempt: Wees inspirerend en verleidelijk en speel in op de overwegingsfase. 

Win: Verzamel leads, offerte-aanvragen of stuur op verkopen.

Care: Blijf in contact met de doelgroep.

Marketing Motivation Model - Traffic Motivators
Contact opnemen - Traffic Motivators
Aan de slag met Display adverteren?

Ben je op zoek naar een specialist op gebied van display adverteren? Traffic Motivators zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed zichtbaar is binnen de juiste doelgroep. Neem direct contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.