• Persoonlijke marketingprofessionals
  • Transparante communicatie
  • Betaalbare Kwaliteit

Blogs

Traffic Motivators verdiept zich graag in actualiteiten op gebied van websites, online marketing of marketingstrategiën. Wij delen de belangrijkste zaken in korte blogs. Geen lange verhalen maar binnen 1 minuut op de hoogte van interessante ontwikkelingen. 

Nemen we afscheid van de term ‘SEO teksten’?

21 januari 2022

Noem jij de term ‘SEO teksten’ nog regelmatig? Dan is het tijd om daar deels afscheid van te nemen, want enkel SEO teksten bestaan namelijk niet meer. Waarbij de term ‘SEO tekst’ verwijst naar een SEO geoptimaliseerde tekst die zorgt voor hoge ranking in de zoekresultaten, schrijven onze SEO tekstschrijvers tegenwoordig ook voor de lezers. In deze blog staan drie tips om rekening mee te houden tijdens het schrijven van een tekst.

Social Media adverteren en ontwikkeling

10 juli 2020

Social Media; Je kan er al jaren niet meer omheen, niet als consument en niet als bedrijf. De mogelijkheden op de verschillende platformen zijn enorm en zeker voor bedrijven zeer goed te benutten, met name door Social Media adverteren. Daarnaast blijven de ontwikkelingen op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkdIn maar doorgaan en bieden nieuwe platformen zoals TikTok zich alweer aan. De grote vraag is natuurlijk; wat werkt voor jouw bedrijf?! 

Google Shopping gratis inzetten?

10 juni 2020

Je hebt het vast al eens gezien in Google; de productafbeeldingen bovenaan de pagina van de zoekmachine. Bedrijven die producten online verkopen, kunnen zich met Google Shopping uitstekend in de etalage zetten. Bedrijven kopen als het ware advertentieruimte in en laten haar eigen producten in de zoekmachine voorbij komen. Google Shopping is een kanaal waarmee over het algemeen een hoog rendement wordt behaald. Voor webshops is dit een conversiegericht marketingkanaal. En het mooie is…… Google Shopping is nu ook gratis in te zetten.

Is jouw website mobiel vriendelijk?

2 juni 2020

Is jouw huidige website of webshop al mobile responsive? De noodzaak voor een goede en gebruiksvriendelijke mobielvriendelijke website wordt vanaf september 2020 hoger dan ooit te voren. In 2016 was het sufgedrag op mobiele apparaten voor het eerst hoger dan op desktop. Deze omslag heeft grote impact op onder andere de zoekresultaten. In 2018 heeft Google aangekondigd dat de eerste stappen voor alleen mobiele indexatie zijn gezet, en dit is inmiddels verder uitgerold. Maar wat houdt dit in?   

Behalen van rendement ondanks de coronacrisis

25 mei 2020

De maatregelen rondom het coronavirus hebben als logische gevolg dat het aantal winkel-, showroom- en klantbezoeken enorm is afgenomen. Onze klanten (ondernemers) zijn geraakt en als marketeers willen wij hierop inspelen! Onze gedachte hierbij; ook in deze moeilijke tijd staan wij er voor onze klanten. Veel ondernemers proberen creatief bezig te zijn in het aantrekken van hun klant, maar weten de juiste snaar vaak niet te raken. Het vinden van de juiste manier, is voor veel bedrijven dus nog erg lastig, maar afwachten is geen optie.

Contactformulier

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie, interesse in één van onze online diensten of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!