Persoonlijke marketingprofessionals

Transparante communicatie

Betaalbare Kwaliteit

topbanner-online-diensten-home-traffic-motivators

Social media adverteren

Vergroot de zichtbaarheid in social kanalen

Wil je meer zichtbaarheid creëren in de social media kanalen? Dan ben je bij Traffic Motivators aan het juiste adres. Wij zorgen dagelijks voor optimalisaties in de verschillende kanalen. Denk hierbij aan Facebook , Instagram, Pinterest, YouTube en LinkedIn. Voor ieder bedrijf hanteren wij een eigen strategie. Binnen de kanalen zijn meerdere targetingopties mogelijk om jouw doelgroep te specificeren op basis van geografie, demografie, (business)interesses en functies. 

De social media advertentie campagnes worden beheerd door onze marketeers om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Samen naar de online marketingtop? Neem dan direct contact op met Traffic Motivators.

Social media adverteren


Onze werkwijze

Met advertenties op social media kun je op een eenvoudige manier meer bezoekers naar je website trekken, waardoor er meer conversies plaatsvinden. Daarnaast heeft social media een groot bereik en is het eenvoudig om precies die doelgroep te bereiken die je wilt bereiken. Social advertising bevat namelijk zeer uitgebreide targeting mogelijkheden. Ook vergroot je door middel van social adverteren je online naamsbekendheid en vindbaarheid!

Voordat wordt gestart met adverteren binnen Facebook en/ of Instagram dient de campagne opgebouwd te worden. Wij bepalen aan de hand van de doelgroepen de campagnestructuur. Daarnaast zorgen we voor opgemaakte advertentieteksten en creëren we individuele bannersets. Uitingen kunnen ook aangeleverd worden door de klant. Om de campagnes goed te kunnen analyseren en waar nodig bij te sturen, leggen we tevens een koppeling met de website/webshop. Succes is hierdoor gegarandeerd!

Wij hechten veel waarde aan onderlinge afstemming. Door in te spelen op jouw wensen, rekening te houden met de huisstijl van het bedrijf en het behalen van de beoogde marketingresultaten, schakelen we graag met onze klanten.

Interesse in het adverteren in één van de social mediakanalen? Neem contact met ons op voor het bespreken van de online mogelijkheden. Wij geven je graag advies op maat.

Cases

Successen behalen we samen
Case Mach3Builders - Traffic Motivators

Case Mach3Builders

Mach3Builders ontwikkelt verschillende webbased oplossingen voor creatieve bureaus.

Case MostModels.com - Traffic Motivators

Case Most-Models.com

Most-Models.com is met haar webshop de grootste modelbouw specialist van Nederland.

Case Tramag - Traffic Motivators

Case Tramag

Tramag realiseert bedrijfsinrichtingen en verkoopt haar producten via de webshop.

Persoonlijke en deskundige marketeers

Onze marketeers zijn breed georiënteerd en kunnen online  marketingcampagnes van A tot Z uitvoeren. Dus geen grote teams maar gewoon één aanspreekpunt en korte lijnen! Op deze manier kunnen de marketeers van Traffic Motivators gezien worden als het verlengstuk van jouw organisatie. Hiermee boeken wij de beste resultaten bij al onze klanten!

Samen Koffie drinken?

Contact opnemen - Traffic Motivators

Ben je op zoek naar een specialist op gebied van online marketing? Traffic Motivators zorgt ervoor dat je bedrijf goed onder de aandacht wordt gebracht bij jouw doelgroep en op het juiste moment.

Tijdens een kop koffie vertellen we je graag alles over de mogelijkheden. Neem nu contact met ons op.