Persoonlijke marketingprofessionals

Transparante communicatie

Betaalbare Kwaliteit

topbanner-online-diensten-home-traffic-motivators
Zoekmachine adverteren audit
Scoren in de zoekmachines

Jouw bedrijf bovenaan in de zoekmachine? Traffic Motivators zorgt ervoor dat je bedrijf goed vindbaar is in de zoekmachines van Google en Bing. Voordat rendement behaald kan worden, is het belangrijk om de huidige en gewenste situatie in beeld te brengen. Dit kunnen wij realiseren middels een zoekmachine adverteren audit.

De inzet van zoekmachine adverteren is een krachtig en veel gebruikt kanaal. Echter moet de situatie hier zich wel voor lenen. Het uitvoeren van campagnes op slecht presterende websites of niet relevante zoekwoorden heeft volgens ons geen zin. Helaas komt het in de praktijk regelmatig voor dat klanten veel geld besteden aan online campagnes terwijl de basis niet in orde is. Voordat wij de kracht van een online marketingkanaal optimaal benutten, bekijken we allereerst of de website goed benut wordt. Is deze in orde, dan gaan wij aan de slag met het zoekwoordenonderzoek.

Personeel - Traffic Motivators


Audit op website

Wanneer een website niet geschikt is voor zoekmachine adverteren kunnen wij de knelpunten in kaart brengen middels de zoekmachine adverteren audit. Dit rapport is gericht op de website i.c.m. de gewenste zoektermen die worden ingezet. In de audit zoomen wij in  op zaken als techniek, content, gebruiksvriendelijkheid, links en architectuur. De knelpunten kan onze (of de eigen) webdeveloper optimaliseren. Vaak kunnen met eenvoudige aanpassingen sterk verbeterde resultaten worden behaald. 

Zoekwoordenonderzoek
Na het uitvoeren van de zoekmachine adverteren audit voeren we een zoekwoordenonderzoek uit. Met het zoekwoordenonderzoek krijgen de online marketingspecialisten inzicht in het online zoekgedrag van jouw doelgroep. Google registreert namelijk alle zoekresultaten en prognoses tot in detail. Zo hebben we bijvoorbeeld volledig inzicht in de zoekresultaten op locaties waar jouw doelgroep zich bevindt. Deze prognoses geven samen met de 0-meting een goed beeld van de verwachtingen. Daarnaast weten onze marketingprofessionals precies hoe campagnes geoptimaliseerd moeten worden. Resultaat gegarandeerd!

SEA kan dus niet ontbreken in je online marketingstrategie. Met Zoekmachine adverteren speel je in op de fasen Tempt en Win uit de customer journey van je klant. Ben je op zoek naar een specialist op gebied van zoekmachine adverteren ofwel SEA? Neem direct contact met ons op.

Cases

Successen behalen we samen

Case Mach3Builders - Traffic Motivators

Case Mach3Builders

Mach3Builders ontwikkelt verschillende webbased oplossingen voor creatieve bureaus.

Case MostModels.com - Traffic Motivators

Case Most-Models.com

Most-Models.com is met haar webshop de grootste modelbouw specialist van Nederland.

Case Tramag - Traffic Motivators

Case Tramag

Tramag realiseert bedrijfsinrichtingen en verkoopt haar producten via de webshop.

Persoonlijke en deskundige marketeers

Onze marketeers zijn breed georiënteerd en kunnen online  marketingcampagnes van A tot Z uitvoeren. Dus geen grote teams maar gewoon één aanspreekpunt en korte lijnen! Op deze manier kunnen de marketeers van Traffic Motivators gezien worden als het verlengstuk van jouw organisatie. Hiermee boeken wij de beste resultaten bij al onze klanten!

Samen Koffie drinken?

Contact opnemen - Traffic Motivators

Ben je op zoek naar een specialist op gebied van online marketing? Traffic Motivators zorgt ervoor dat je bedrijf goed onder de aandacht wordt gebracht bij jouw doelgroep en op het juiste moment.

Tijdens een kop koffie vertellen we je graag alles over de mogelijkheden. Neem nu contact met ons op.